.

Micke började tävla 1995 då han köpte en ordentlig endurohoj och efter en vinst på Ränneslätt 1997 blev det på allvar.
De senaste åren har han ett snitt på 40 enduro- och crosstävlingar per år. Han har definitivt gnistan kvar och har inga planer på att lägga av. I år kommer han, som föregående år, att köra 44 race i enduro och cross. 28 är redan avverkade.
Enligt honom själv är hans absoluta bästa prestation en 19:e plats i Kåsan 1999. 2016 gick han i mål för tionde gången i Kåsan och är en mycket stolt medlem i Kåsaklubben.Mikael: ”Tjusningen med enduro är att ta sig fram där det är lite besvärligt och känna att man lyckas. Naturen finns tätt inpå och ger en skön känsla. Och alla fina endurokompisar som man får umgås med. Favoriten är varvloppet i Stångebro, en tävling som för mig mest liknar enduro.
Till Hard Race Enduro på Lidköping Airport har jag anmält mig till bredd och jag räknar med att vara topp 5. Jag kan tänka mig att det blir en tuff tävling men att det är åkbart hela banan. Då blir det roligt för alla att Jag vill ha bra motstånd så jag utmanar alla i min klass! De som är före mig i resultatlistan får en godisburk från Sötvaruhuset köra.

.”
Mikael Wiberg, 48 år och bor i Hallsberg.
Har en lösgodisaffär, Sötvaruhuset, en jättebra kombination.
Tävlar på en Husqvarna för MK Tibro.
Sambo Camilla och bonusbarnet Felix delar MC-intresset.